bg_top_left  
 
A videó lejátszásához
flash player szükséges!
Jelenleg nincs új eladó ingatlan!
A feltöltés folyamatban

Jelenleg nincs aktuális akciónk!
 

Kategória: Építőipar

Generálkivitelezővel jobban jár, mintha szakipari munkásokkal dolgoztatna

Sokkal kifizetődőbb generálkivitelezővel dolgoztatni, mint ha magunk keresnénk egyenként a szakembereket. A stressz oldaláról nézve mindenképpen, de anyagilag is. Téves az az elképzelés, hogy ha magunk szervezzük a munkákat, sokat spórolhatunk. Pár éve talán még így volt.

Most viszont a szakemberhiány miatt ez teljesen megváltozott. A szakipari munkások ugyanis nagyon keresettek, így már ahhoz is szerencse kell, hogy valaki egyáltalán vállalja a munkát. A nagy kereslet pedig nem csak azt teszi lehetővé számukra, hogy válogassanak a munkák között, hanem azt is, hogy átlag feletti áron dolgozzanak. Sőt, még azt is megtehetik, hogy csússzanak a határidővel, és a büdzsé túllépése sem ritka jelenség. A minőségről nem is beszélve. Sok helyen hallani, hogy a jó szakik már külföldön vannak. Vagy azoknál a hazai cégeknél, ahol évek óta nem kérdés a minőség. Vagyis ahol régen és most is profi, összeszokott csapat dolgozik, ott érdemes megrendelni a szolgáltatást. Így, a jelentős tapasztalatnak hála tudják hozni a minőséget, képesek tartani a határidőket és még a pénzügyi keretből sem csúsznak ki - közölte az újHÁZ Centrum.

Hozzátéve azt, hogy a generálkivitelezőknek az építőanyagok piacán manapság tapasztalható hiány sem okoz gondot. A stabilan működő cégek ugyanis előre raktároznak készletet, így nincs csúszás, és az árak sem emelkednek váratlanul. Ebből adódik, hogy a megrendelő stressz-szintje is kisebb lesz. Persze nem mondjuk, hogy generálkivitelezőt könnyű találni manapság. Az viszont tény, hogy ma jobban megéri ilyen vállalkozást keresni, mint különböző szakipari munkásokat, kis cégeket ?vadászni?. Ha Ön is inkább generálivitelezőre bízná a lakáscélja megvalósítását, Szombathelyen, Vas megyében keresse a VASBER Zrt. munkatársait!
Szerző: | Dátum: 2018. 09. 06.


Cégismertető  |  Szolgáltatások  |  Referenciák  |  Termékek  |  Bérelhető munkagépek

Akciós termékek  |  Árajánlatkérés  |  Elérhetőségek  |  Partnereink


Home E-mail WWW Home E-mail WWW Idea Design